Kezdőlap
Termékek
0
0
AkcióÚjdonság
0
0
Bejelentkezés
Regisztráció
KezdőlapTermékekről
Termékek
 Akció ÚjdonságRendelésSzállításKapcsolatÁrlistákLetöltésKérdésekÁrajánlatOktatásVédjegy
HUF

Termékekről

A VAPEX termékek egyedülálló minőséget képviselnek a hordozható energia területén, mely a mai digitális korszakban elengedhetetlen. Elképesztően magas kapacitású akkumulátorait és soha nem látott sebességgel töltő akkumulátortöltőit, ha egyszer kipróbálja, nem akar majd más márkájú termékeket használni készülékeihez.

A VAPEX magas minőségű NiMH (nikkel-metál hibrid) újratölthető akkumulátorokat, kiváló minőségű akkumulátor töltőket, a legmodernebb gyorstöltőket, valamint alkáli tartós és Li-MnO2 elemeket gyárt. Akkumulátorait a különösen nagy kapacitás, akár 10 000 mAh és a magas minőségű, tartós, biztonságos, folyamatos és megbízható energiaellátás jellemzi. POWERmate akkumulátortöltőivel az újratölthető akkumulátoraik használata egyszerű és gazdaságos. A termékek minőségi tanúsítványai garantálják a kiváló minőséget.

A termékskála kategóriái, melyek egyenként nagyon sok árucikket tartalmaznak

AAA1100 sorozat az MP3 lejátszókhoz
AA2700 sorozat minden digitális készülékhez
POWERmate akkumulátortöltők
VP Racing sorozat rádió-távirányítású verseny- és hobbi eszközökhöz
Magas hőmérsékletre szánt sorozat vészvilágításokhoz
Lítium-Ion akkumulátorok és töltők digitális kamerákhoz
AA2500F sorozatú akkumulátor csomagok

A kínálatban megtalálhatóak a nagy teljesítményű AAA, AA, C, D, M méretű NiMH akkumulátorok és mindegyikhez töltők a gyorsan fejlődő digitális piac igényeihez igazítva.

VP HR sorozat magába foglalja a 4,8 - 12V NiMH akkumulátor csomagokat, melyek alkalmasak verseny és hobbi célokra egyaránt (műszaki és szórakoztató cikkekhez, rádió-távirányítású autókhoz, járművekhez és egyéb hordozható elektromos készülékekhez).

A 8,4V 280mAh PP3 és a 9,6V 280mAh PP3 nagy kapacitású újratölthető akkumulátorok speciális elektromos készülékekhez alkalmasak, mint a vezeték-nélküli telefonok vagy a rádiós adó-vevő készülékek.

Mint az AA 2700mAh NiMH újratölthető akkumulátorok és az SC 4300mAh NiMH újratölthető akkumulátorok egyik legkorábbi gyártója, a VAPEX nem csak technikai felkészültségét bizonyította már, de meghatározó piacvezető szerepet tölt be.

Két gyárban 370 gyártó munkatársat és 15 mérnököt alkalmazva, hatékony támogatást biztosít a VAPEX. A napi termelési kapacitás 80000 db NiMH cella. Központjuk világszínvonalú eladási szolgáltatást nyújt, gondosan nyomon követve az áru útját a rendeléstől a tervezett időben történő érkezésig.

A vállalat hitvallása: "a vásárló határozza meg a terméket"

Sok-sok év tapasztalatával jutottak el a magas minőségű termékek széles skálájához és a teljes, átfogó szolgáltatáshoz, melyet vevőik részére biztosítanak.

A gyors piaci fejlődéshez szükséges az azonnali, gyors reagálás. Ezért dolgozik mérnökcsapatuk szoros együttműködésben a vásárlókkal. Közösen fejlesztenek és dolgoznak a megfelelő megoldáson, így gondoskodva az igények megfelelő kielégítéséről.

Abban a helyzetben vannak, hogy gyorsan és rugalmasan reagálhatnak minden kérésre, akár meglévő, akár lehetséges vevőkről legyen szó. Nem csak akkumulátorokat, hanem töltési technológiát, töltőáramköröket is kínálnak, így vevőik egy forrásból hozzájuthatnak mindenhez, amire a hordozható energia területén szükségük lehet, pontosan a saját igényeikhez igazítva.

Szigorú minőségellenőrzés

A VAPEX termékek megfelelnek különböző biztonsági szabványoknak, úgy, mint UL, CE, GS és RoHS.

Minden VAPEX termék elnyerte az ISO9001 minősítést a teljes munkavégzés fázisaitól egészen a szállításig. Mielőtt a termékek szállításra kerülnének, minden egyes terméken az alábbi méréseket hajtják végre: ciklikus töltöttségi teszt, merülési teszt, a Nátrium-klorid felhasználhatóságának és tárolásának tesztje, normál/magas/alacsony hőmérsékleten való működés tesztje, rövidzár teszt, túltöltési teszt, kisülési (túlmerülési) teszt, törés- és rezgés tesztek. Nem meglepő, hogy ezzel a nagyon szigorú ellenőrzési rendszerével a VAPEX az egész világon elnyerte a vásárlók bizalmát.

Továbbfejlesztett ellenőrző rendszer, mely biztosítja a beérkező nyersanyag minőségét

A VAPEX elkötelezte magát a minőségi termékek mellett, ezért magáévá tett egy magas szinten továbbfejlesztett nyersanyag ellenőrzési rendszert, amely biztosítja a nyersanyag minőségét és megfelelő időben történő szállítását, a hatékony költségellenőrzést.

A vásárlói igények kézben tartásával mérnökeik aktívan részt vesznek a nyersanyag választás folyamatában, költséghatékony szakértői gyakorlati terveik ajánlásával. Megfelelve a VAPEX magas minőségi követelményének, a gyártás során felhasznált nyersanyagokat szakvélemény alapján használják fel.

A költséghatékonyság mellett, a kiváló minőség fenntartásának érdekében a gyártás során használt nyersanyagok felhasználása FIFO (First In, First Out - az elsőnek érkező nyersanyag kerül először felhasználásra) elven alapul, valamint a nyersanyagok mindig a gyártáshoz szükséges legmegfelelőbb időben érkeznek, nincs hosszas raktározási idő, vagy gyártáskor már elöregedett nyersanyag, a termékek mindig kiváló minőségben kerülnek a vásárlókhoz. Továbbá az ellenőrző rendszerük figyelemmel követi a nyersanyagszállítók havi ellenőrzési statisztikáit, valamint a szállítóik rendszeres látogatása során tanulmányozzák a gyártás folyamatát, így biztosítva a nyersanyagok megfelelő minőségét.


Vissza

Feliratkozás hírlevelünkre
Értesülhet Akciókról, Újdonságokról
Nyitva tartás:
Hétfő - Péntek
8:00 - 17:00 (UTC+1)
Helyi idő: 18:03
ZÁRVA, hétvége
Központi elérhetőség: 
info@delton.hu
support@delton.hu
(+36 1) 220-7940, (+36 30) 531-5454
(Magyar, Angol, Német, Francia, Román)
Termékek
Kezdőlap
Kapcsolat
Cégünkről
Bejelentkezés
Regisztráció
Akció
Újdonság
Rendelés
Szállítás
Beszállító
Visszahívás
Jelöltek
Kosár
Árlisták
Letöltés
CSV-XML
Adatvédés
Kérdések
Árajánlat
Telepítés
Oktatás
Ötletek
HUF
Copyright © 2024 VAPEX™ | vapex.hu © | DELTON | Minden jog fenntartva.
Weboldalunk cookie (süti) segítségével könnyíti a felhasználást, melyhez további böngészésével hozzájárul. Tájékoztató ×